HR | EN | DE | IT
 
   
 
   

Apartmani

       
  APARTMAN-1 | APARTMAN-2  

Moderno opremljeni apartmani u kući s panoramskim pogledom na kvarnerski zaljev i opatijsku rivijeru pružaju idealan smještaj za veće obitelji željne opuštenog ljetnog odmora. Gostima su na raspolaganju vrtni roštilj u mediteranski uređenoj okućnici, bazen i sunčalište gdje će boraviti za toplih ljetnih dana. Večeri su ugodno svježe, a okolica je prepuna različitih plaža. Opatijska rivijera ljeti obiluje brojnim kulturno-sportskim manifestacijama i nudi obilje sadržaja, pa i za one željne aktivnog odmora poput dugih šetnica, vidikovaca, planinarenja, zmajarenja i raznovrsnih aktivnosti na moru. Ne propustite isprobati i autohtone gastro specijalitete ovog kraja kao i domaće vinske sorte u bogatoj ugostiteljskoj ponudi.

Apartmani se nalaze u novo sagrađenim objektima u Matuljima, mjestu iznad Opatije na padinama brežuljka na čijem se vrhu nalazi crkva iz 19. stoljeća.

Potpuni mir i tišina te prekrasan pogled na cijeli Kvarnerski zaljev, garantiraju kvalitetan odmor. U večernjim satima uživati ćete u sviježem i nadasve čistom zraku.

Apartmani su površinom i rasporedom prostorija identični. Krase ih drugačiji raspored i dizajn namještaja. Svi su apartmani klimatizirani i potpuno opremljeni, a mogu primiti do 6 osoba. Poželite li provesti večernje trenutke u nekom od restorana ili jednostvno šetajući prekrasnim krajolicima uz more, preporučamo Opatiju, koja će sigurno udovoljiti svim Vašim zahtjevima.


   
 
01
     
   
 
       
  ic0us    
 
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
   
 
sadrzaj
   
 
cjenik

PROVJERITE DOSTUPNOST

dostupnost apartmana

         
mail us